Reciclare deseuri electrice

O parte din deseurile tale
pot fi reintroduse in industrie

Acestea trebuie colectate selectiv
si nu aruncate la gunoi

RECICLEAZA

COLECTAM & RECICLAM

Deseuri electrice, electronice si electrocasnice (DEEE)

Ajuta-ne sa protejam mediul inconjurator!

Comanda online

Deseurile electrice contin o multime de resurse recuperabile: materiale plastice, aur, cupru, aluminiu, si fier. Pentru evita exploatarea resursele noastre naturale, toate deseurile rezultate din echipamente electronice ar trebui reciclate si reutilizate in loc sa fie aruncate in gropile de gunoi.
Deseurile electrice contin materiale periculoase, cum ar fi plumb, crom, mercur, substante ignifuge și chimice, beriliu, care, nesortate corespunzator pot fi daunatoare pentru apa si pentru sol.

Ce tipuri de deseuri colectam?

  • echipamente de birou: monitoare crt sau tft, unitati calculatoare, laptop-uri, imprimante laser sau deskjet, ups-uri, servere, echipamente de retea, echipamente de telecomunicatii, componente de orice fel, accesorii
  • electronice: televizoare, echipamente multimedia, vcr, dvd, telefoane fixe si mobile, aparate foto digitale
  • electrocasnice: masini de spalat, frigidere, cuptoare cu microunde, aragaze, aparate de cafea sau orice tip de aparat electrocasnic de dimensiuni mici si mari
  • consumabile: tonere, cartuse de imprimanta

Cum se face colectarea?

Dupa completarea formularului de comanda, personalul nostru specializat va contacteaza pentru a stabili detalii legate de colectare. Transportul este asigurat gratuit de catre compania noastra pentru Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru restul judetelor transportul se va face contra cost in functie de distanta si cantitate deseurilor. Colectare se face doar de la persoanele juridice. Pentru o evaluare corecta inainte de colectare trebuie sa completati formularul de comanda sau sa ne trimiteti un email care sa contina urmatoarele detalii: tipurile de deseuri, cantitatile, locul de depozitare, eventuale poze cu deseurile.

CONTACT

Telefon: 0736.344.202

E-mail: comenzi@reciclare-electronice.ro

Alege tipul de deseu
echipamente de birouelectroniceelectrocasniceconsumabile

Acest formular iti colecteaza numele, nr de telefon si adresa de email pentru ca noi sa putem comunica cu tine.
Sunt de acord ca IT-SH.ro sa imi colecteze numele, adresa de mail si numarul de telefon