Computere second-hand, Oferte Second hand

Calculator second hand, laptop second hand – pentru cine recomandam?

Calculator second hand, laptop second hand, statii de lucru, calculatoare gaming, imprimante second hand, monitoare, scannere, copiatoare xerox second hand, avem mii de produse online second hand, perfect functionale, testate si cu garantie de 1 an de zile pentru tine! Dar pentru cine se potrivesc produsele second hand? Pentru cine este recomandat sa cumpere produse IT SH intrucat este mult mai eficient precum costuri, fiabilitate si eficienta?

Produsele second-hand din domeniul IT sunt potrivite pentru diverse categorii de persoane și organizații, iar existența lor pe piață poate aduce numeroase beneficii. Iată pentru cine sunt recomandate aceste produse:

 1. Persoanele cu buget limitat: Produsele IT second-hand oferă o opțiune mai accesibilă pentru cei cu resurse financiare limitate, permițându-le să achiziționeze echipamente de calitate la prețuri mai mici decât cele noi.
 2. Studenții și elevii: Pentru cei care sunt în căutarea unui laptop sau a altor dispozitive IT pentru a-și susține studiile, produsele second-hand reprezintă o opțiune convenabilă și economică.
 3. Freelancerii și profesioniștii independenți: Pentru persoanele care lucrează de acasă sau care sunt în mișcare și au nevoie de echipamente portabile, achiziționarea de laptopuri sau alte dispozitive IT second-hand poate fi o soluție practică și rentabilă.
 4. Întreprinderile mici și mijlocii: Pentru afacerile mici sau mijlocii, investiția în echipamente IT second-hand poate fi o modalitate de a economisi bani și de a-și îmbunătăți infrastructura tehnologică fără a depăși bugetul.
 5. Organizațiile non-profit: Pentru organizațiile non-profit cu resurse financiare limitate, achiziționarea de echipamente IT second-hand poate fi o modalitate de a-și desfășura activitățile fără a investi sume semnificative în echipamente noi.
 6. Hobbyiștii și entuziaștii de tehnologie: Pentru pasionații de tehnologie care doresc să experimenteze și să învețe mai mult despre hardware-ul și software-ul IT, produsele second-hand pot reprezenta o modalitate accesibilă de a obține echipamente și de a le modifica sau repara.
 7. Gameri
 8. Companii care se ocupa de educatie, scoli profesionale sau cursuri profesionale
 9. Companii unde angajatii au nevoie de acces la internet pe teren
 10. Firme de contabilitate sau firme ce au nevoie de xerox-uri, fax-uri, calculatoare, imprimante

Comanda cu incredere de la IT-SH.ro!

Imprimante second hand

Laptop second hand

Calculatoare gaming

Calitate la preturi accesibile

La IT-SH, punem accentul pe client si pe nevoile sale. Stim ca un produs de calitate trebuie sa fie accesibil, de aceea ne straduim intotdeauna sa mentinem preturile scazute prin oferte, produse la reducere si puncte cadou. In acelasi timp, tinem cont de calitate, gama noastra de produse incluzand branduri de top ale industriei IT: HP, Dell, Samsung, Lenovo, Xerox, Ricoh.

Gama variata de produse

Comercializam calculatoare, laptopuri, monitoare, imprimante, servere si componente, sisteme POS, accesorii, toate insotite de garantie. Sistemele sunt testate si curatate inainte de a fi livrate.

Plata in rate fara dobanda

Ne gandim intotdeauna la nevoile tale, de aceea am introdus plata in rate fara dobanda. Poti achizitiona in 3 rate orice produs doresti daca ai card la una din bancile: Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank sau Credit Europe Bank.

Livrare oriunde in Romania

Suntem alaturi de clienti oriunde ar fi ei. Livram pe tot teritoriul Romaniei si oferim asistenta online pentru orice problema ai intampina.

Magazin fizic in Bucuresti

Stim ca online este mai simplu, insa te asteptam si in magazinul nostru din Soseaua Tudor Vladimirescu, Olteni, Ilfov pentru a vedea si testa produsele inainte de a le achizitiona.

Plata cu card sau numerar

Poti plati cu cardul sau numerar.

Economia circulara

Prin achizitionarea de echipamente IT second hand, contribui la economia circulara. Vei avea un produs de calitate, la un pret accesibil, fara a genera deseuri electronice.

Reduceri pentru cantitati mari

Descopera modalitatile prin care te putem ajuta sa achizitionezi sisteme, sa-ti cresti afacerea sau sa pornesti una noua prin sistemul nostru de distributie. Ai automat reducere pentru cantitati ce depasesc 10 unitati.

IT-SH este alegerea perfecta pentru tine daca esti in cautarea unor calculatoare, laptopuri sau alte echipamente IT second hand de calitate, la preturi accesibile.

Alegerea produselor IT second-hand poate fi avantajoasă din mai multe motive:

 • Costuri reduse: Produsele second-hand sunt adesea disponibile la prețuri mai mici decât cele noi, ceea ce permite economisirea de bani.
 • Fiabilitate testată: Majoritatea produselor second-hand sunt testate și verificate pentru a se asigura că sunt în condiții de funcționare corespunzătoare înainte de a fi vândute.
 • Eficiență și performanță satisfăcătoare: Multe dispozitive IT second-hand pot oferi performanțe excelente și pot satisface nevoile utilizatorilor într-o varietate de scenarii.
 • Garantie oferita: În plus, unele companii oferă garanție pentru produsele second-hand, oferind astfel o anumită siguranță pentru cumpărători.

În concluzie, produsele IT second-hand sunt potrivite pentru o gamă largă de persoane și organizații și pot oferi numeroase avantaje în ceea ce privește economisirea de bani, fiabilitatea și satisfacerea nevoilor tehnologice.

Related Posts

Lasă un răspuns