Oferim o gamă variată de mini PC-uri recondiționate, care oferă performanță și fiabilitate, la prețuri extrem de accesibile.

Fiecare mini PC second hand de pe site-ul nostru poate veni cu o licență Windows, gata de utilizat imediat după cumpărare. Aceste mini PC-uri second hand sunt perfecte pentru cei care au nevoie de un sistem compact și eficient, fără a compromite performanța.

Afișez 1 - 24 din 156 de rezultate

Calculator Refurbished Lenovo Thinkcentre M72e Tiny Core i3-3220T, 4GB DDR3, 500GB HDD

342 lei 291 lei
Calculator Refurbished Lenovo Thinkcentre M72e Tiny Core i3-3220T, 4GB DDR3, 500GB HDD Procesor Tip procesor Intel Core i3-3220T Numar nuclee

Un avantaj major al achiziționării unui mini PC second hand ieftin de la noi este faptul că fiecare sistem este verificat și testat înainte de vânzare pentru a ne asigura că îndeplinește standardele noastre stricte de calitate.

În plus, oferim opțiuni de upgrade pentru componentele anumitor modele, astfel încât să puteți personaliza mini PC-ul în funcție de nevoile dumneavoastră.

Dacă doriți să cumpărați un mini PC second hand, găsiți pe site-ul nostru o gamă largă de opțiuni de plată, pentru a vă oferi flexibilitate maximă. Fiecare mini PC second hand vine, de asemenea, cu o garanție, pentru a vă oferi liniștea de spirit pe care o meritați.

Oferim livrare gratuită pentru fiecare mini PC second hand achiziționat, deci tot ce trebuie să faceți este să selectați modelul preferat, să îl adăugați în coș și să așteptați să vă fie livrat direct la ușă.

Parcurgeți acum selecția noastră de mini PC-uri second hand cu Windows și descoperiți sistemele compacte, dar puternice, care vă pot ajuta să economisiți spațiu fără a sacrifica performanța. Cumpărați astăzi un mini PC second hand online de la it-sh.ro și bucurați-vă de un produs de calitate la un preț redus!