Calculatoare second hand (computere SH, second hand pc, calculatoare refurbished, pc, calculatoare sh) la preturi accesibile, garantie si livrare oriunde in Romania.

Calculatoarele sunt testate si pregatite spre vânzare pentru a satisface cerintele voastre.

Afișez 1 - 24 din 1244 de rezultate

Printre calculatoarele puse în vânzare de firma noastra se numara brand-uri de top precum: Lenovo, IBM, HP, Dell, Acer, Fujitsu Siemens etc.

Oferta noastra cuprinde calculatoare pentium 4, calculatoare second dual core, calculatoare core 2 duo dar si calculatoare de ultima generatie cu procesoare Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7 Verificati permanent site-ul nostru si beneficiati de cele mai bune oferte.

De asemenea împreună cu calculatoarele sh puteţi achiziţiona şi licenţe Microsoft Windows 7 Home Refurbished sau Microsoft Windows 7 Professional Refurbished.

Ce găsiți în oferta noastră de pc-uri sh?

Calculatoare Second Hand Ieftine

CalculatoareSH Ieftine

La It-sh.ro, oferim calculatoare (second hand pc), inclusiv computere refurbished, la prețuri foarte accesibile, garantând în același timp o calitate superioară. Fiecare PC sh din colecția noastră este riguros testat și pregătit spre vânzare pentru a corespunde celor mai înalte standarde și a satisface cerințele fiecărui client.

Brands de top la prețuri imbatabile!

Oferim o gamă largă de calculatoare de la branduri de renume, precum Lenovo, IBM, HP, Dell, Acer, Fujitsu Siemens și multe altele. Oferta noastră este variată și cuprinde de la calculatoare pentium 4, calculatoare dual core, calculatoare core 2 duo, quad core până la calculatoare de ultima generație cu procesoare precum Intel Core i3, Intel Core i5 și Intel Core i7.

Calculatoare second hand

#Calculatoare second hand

Întrebări Frecvente - Calculatoare Second de la IT SH

Care este starea tehnică a calculatoarelor second hand?

Fiecare calculator second hand din oferta noastră este supus unor teste riguroase și pregătit spre vânzare pentru a corespunde celor mai înalte standarde de calitate. Ne asigurăm că fiecare unitate funcționează optim și este pregătită să satisfacă cerințele utilizatorilor.

Oferiți garanție pentru calculatoarele second hand?

Da, toate calculatoarele second hand vin cu garanție, asigurându-vă astfel că achiziția dumneavoastră este protejată. Detaliile garanției pot varia în funcție de model și de condiția produsului, dar ne angajăm să oferim suport și service pentru orice problemă ar putea apărea.

Cum este determinat prețul pentru fiecare calculator second?

Prețul fiecărui calculator este stabilit în funcție de brand, specificații, vechime, condiție și performanță. Ne străduim să oferim cele mai competitive prețuri, astfel încât să avem o ofertă atractivă pentru o gamă largă de clienți.

Pot actualiza componentele unui calculator SH după achiziție?

Da, majoritatea calculatoarelor second hand sunt configurabile și pot fi actualizate. Dacă doriți să adăugați mai multă memorie RAM, un SSD sau orice altă componentă, puteți face acest lucru. Totuși, vă recomandăm să discutați cu echipa noastră tehnică înainte de a face orice modificare.

Livrați în toate regiunile din România?

Da, oferim livrare oriunde în România. Indiferent de locația dumneavoastră, vă asigurăm că produsul ales va ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil și în condiții optime.

Ce tip de licență Windows este inclusă cu calculatoarele second hand?

Alături de calculatoarele second hand, oferim posibilitatea de a achiziționa licențe Microsoft Windows 7 Home Refurbished sau Microsoft Windows 7 Professional Refurbished, asigurând astfel că sistemul de operare este legitim și securizat.

PC-uri second hand - alegerea economică pentru acasă sau pentru birou

Calculatoarele second hand reprezintă o opțiune valoroasă pentru utilizatorii care preferă să nu investească sume mari în accesul la tehnologie acasă sau pentru echiparea unui mic business.

Fie că sunt PC-uri sau mini PC-uri SH, acestea sunt mereu testate și verificate pentru a asigura o funcționare optimă înainte de a fi puse în vânzare, beneficiind și de o garanție extinsă până la cinci ani, suplimentar la perioada standard de 12 luni.

PC-uri de gaming second hand asamblate de experți

Calculatoarele SH comercializate provin de la producători de top precum Compaq, Dell, HP, Fujitsu Siemens, etc. Acestea includ modele cu procesoare tip i3, i5, i7 sau AMD, iar majoritatea PC-urilor sau computerelor desktop second hand, fie pentru gaming sau aplicații office, sunt echipate cu licență Windows 10 la cerere.

Magazinul nostru de calculatoare second hand din București pune la dispoziție o varietate de produse, printre care se numără mini PC-uri second hand, calculatoare disponibile în București, calculatoare second hand echipate cu Windows 10, calculatoare second hand pentru gaming, kituri PC second hand cu memorii 4gb ddr3, și diverse alte PC-uri second hand.