Despre noi

Bine ai venit la Hera Rovaniemi

Pornind de la dorinta de a oferi produse si servicii accesibile am creat IT-SH.ro, magazinul online cu cele mai mici preturi din Romania la sistemele si componentele second hand.

IT-SH.ro este marca inregistrata Hera Rovaniemi, firma care si-a inceput activitatea in anul 2013. Din acel moment le-am oferit clientilor cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

Produsele  sunt direct importate din Franta, Anglia, Germania, Olanda şi reprezinta stocuri nevandute sau refurbished de la companii mari din aceste tari. Acestea sunt testate si curate inainte de a fi livrate clientilor

In oferta noastra gasiti branduri de top din industria IT: HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Packard Bell, Lexmark, Fujitsu Siemens, Belinea, Samsung, LG etc.

Serviciile pe care le oferim

Branduri de TOP

Comercializam doar branduri de top pentru a asigura calitatea produselor noastre

Asistenta vanzare

Daca ai nevoie de sprijin pentru a-ti gasi produsele pe care ti le doresti, suntem aici sa te asistam pana la finalizarea comenzii.

Service

Oferim service pentru imprimante, monitoare si calculatoare. Vino cu produsul in sediul nostru si beneficiezi de service contra cost chiar daca nu este achizitionat de la noi.

IT-SH.ro comercializeaza licente Microsoft Windows Refurbished impreuna cu laptopuri sau calculatoare second hand ce indeplinesc conditiile impuse de Microsoft pentru aceste tipuri de licente.

Pentru ca un sistem sa poata beneficia de licenta Windows Refurbished, trebuie sa indeplineasca concomitent 3 conditii:

  • Sa fie mai vechi de 6 luni
  • Sa fie second hand sau refurbished
  • Sa aiba lipit pe carcasa un sticker cu Certificatul Original de Autenticitate (COA) aferent.

Comerciantul trebuie sa ii transmita utilizatorului:

  • Factura fiscala pe care este trecuta licenta windows
  • Licenta COA veche
  • Licenta COA noua
  • Serial number pentru activare Windows
  • Produsul cu Windowsul preinstalat
[ourbrands title=”Marci comercializate” colsnumber=”6″ rows=”1″ style=”carousel” autoplay=”true” playtimeout=”3000″ speed=”700″ desksmall=”5″ tablet_count=”4″ tabletsmall=”2″ mobile_count=”2″ margin=”30″]