Oferim spre vanzare laptop-uri second hand cu licenta de Windows 7 Home Refurbished sau licenta Windows 7 Professional Refurbished.
Puteti opta pentru upgrade-uri de hard disk, memorie, unitate optica si/ sau alte componente in limita stocurilor disponibile.
Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 500RON.

Afișez 1 - 24 din 27 de rezultate

De ce sa aleg un laptop second hand cu licenta?

Alegerea unui laptop second hand cu licență poate oferi mai multe avantaje, printre care se numără:

  1. Costuri reduse: Unul dintre cele mai evidente motive este economia financiară. Laptopurile second hand cu licență sunt, de obicei, mult mai accesibile decât cele noi, oferind posibilitatea de a obține specificații mai bune pentru același buget.
  2. Licențe software incluse: Laptopurile cu licență vin adesea cu sisteme de operare (cum ar fi Windows) și alte software-uri preinstalate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să cheltuiți bani suplimentari pentru a cumpăra licențe separate. Aceasta poate fi o economie semnificativă, având în vedere costul licențelor software.
  3. Durabilitate și fiabilitate testate: Un laptop second hand care a fost bine întreținut poate fi la fel de durabil și fiabil ca unul nou. În plus, dacă a fost recondiționat de către vânzător, ar trebui să funcționeze fără probleme.
  4. Impact ecologic redus: Achiziționarea unui laptop second hand contribuie la reducerea deșeurilor electronice și la minimizarea amprentei ecologice. Reutilizarea și reciclarea echipamentelor electronice sunt pași importanți în combaterea poluării și a deșeurilor.
  5. Verificare și recondiționare profesională: Multe laptopuri second hand provin de la vânzători care le verifică și le recondiționează înainte de vânzare, asigurându-se că sunt în stare bună de funcționare și că software-ul licențiat este autentic și actualizat.
  6. Posibilitatea de upgrade: Uneori, laptopurile second hand permit upgrade-uri mai ușoare sau mai ieftine, fie că este vorba despre RAM, stocare sau alte componente, în comparație cu modelele noi care pot fi mai restricționate sau scumpe de îmbunătățit.
  7. Valoare de revânzare: Dacă decideți să vindeți laptopul în viitor, pierderea financiară poate fi mai mică în comparație cu un laptop nou, deoarece deprecierea inițială a fost deja absorbită de primul proprietar.

Alegerea unui laptop second hand cu licență este o opțiune economică și ecologică inteligentă pentru mulți utilizatori. Totuși, este important să cumpărați de la vânzători de încredere și să verificați starea fizică și funcțională a laptopului înainte de achiziție.