În lumea dinamică a gamingului, viteza și fiabilitatea sunt esențiale, iar SSD-urile din gama ProGaming sunt proiectate pentru a oferi exact aceste calități. Categoria SSD ProGaming este concepută pentru a transforma radical modul în care jocurile sunt încărcate și executate, asigurând o experiență de joc mai rapidă și mai fluidă.

Afișez toate cele 5 rezultate

SSD Nou Pro Gaming 1TB, 2.5”, Sata III

350 lei
SSD Nou Pro Gaming 1TB, 2.5”, Sata III Capacitate: 1 TB Tip: Intern Interfaţă: SATA III (6.0 GB/s) Viteza scriere:

SSD Nou Pro Gaming 512GB, 2.5”, Sata III

175 lei
SSD Nou Pro Gaming 512GB, 2.5”, Sata III Capacitate: 512 GB Tip: Intern Interfaţă: SATA III (6.0 GB/s) Viteza scriere:

SSD Nou Pro Gaming 256GB, 2.5”, Sata III

110 lei
SSD Nou Pro Gaming 256GB, 2.5”, Sata III Capacitate: 256 GB Tip: Intern Interfaţă: SATA III (6.0 GB/s) Viteza scriere:

SSD Nou Pro Gaming 1TB, M.2PCIe V4x4, NVME, compatibil PS5

375 lei
SSD Nou Pro Gaming 1TB, M.2PCIe V4x4, NVME Capacitate: 1 TB Tip: Intern Interfaţă: NVME Viteza scriere: 6800 mb/s Viteza

Cu viteze de citire și scriere de top, SSD-urile ProGaming reduc drastic timpul de încărcare al jocurilor și al sistemelor de operare, permițându-ți să intri în acțiune fără întârzieri. Această performanță îmbunătățită este esențială în jocurile competitive, unde fiecare fracțiune de secundă contează. De asemenea, aceste SSD-uri asigură o transferare rapidă a datelor, ceea ce înseamnă că instalarea și actualizarea jocurilor sunt mai rapide ca niciodată.

Designul SSD-urilor ProGaming este, de asemenea, un punct forte. Cu un aspect robust și modern, ele nu doar că arată bine, dar sunt construite să reziste, asigurând o durabilitate îndelungată chiar și în cele mai solicitante condiții de utilizare. Tehnologia avansată de răcire incorporată ajută la menținerea unei temperaturi optime, prelungind durata de viață a unității și menținând performanța constantă pe parcursul sesiunilor lungi de joc.

Mai mult, SSD-urile ProGaming sunt compatibile cu o gamă largă de sisteme, ușor de instalat și configurat, oferind astfel o soluție de stocare accesibilă și eficientă pentru orice tip de gamer. Fie că ești un jucător casual care caută o îmbunătățire rapidă a sistemului sau un profesionist în gaming care are nevoie de cele mai bune performanțe, SSD-urile ProGaming sunt alegerea ideală pentru a-ți îmbunătăți setup-ul și a-ți spori experiența de gaming.