Calculatoare second hand, Computere second-hand, Oferte Second hand

Tehnologie Second Hand pentru salvarea planetei

De ce ar trebui să iei în considerare achiziționarea de tehnologie second-hand pentru a reduce amprenta ta de carbon?

Da share acestui articol si continua sa ne sustii initiativa verde! #itsh #gogreen #planetearth #ecofriendly #sustainability #climatechange #sustainable #recycle #eco #ecofriendly #savetheplanet #zerowaste #recycleit

Multi spun ca pentru salvarea planetei o singură persoană nu poate face o diferență majoră, adesea pare că schimbările noastre nu contează. Într-un fel, este un punct valabil, deoarece doar 100 de companii sunt responsabile pentru 71% din emisiile globale, dar impactul nostru individual asupra mediului este totuși foarte real și putem face o diferență. Una dintre modalitățile prin care putem face acest lucru este prin relația noastră cu tehnologia.

Producția și funcționarea tehnologiei digitale este estimată să emită 1,7 miliarde de tone de gaze cu efect de seră în fiecare an, ceea ce înseamnă aproximativ 400 de grame pe persoană. Cu toate acestea, cumpărarea de produse second-hand și prelungirea duratei de viață a tehnologiei economisește bani și protejează mediul, un lucru care este atât realizabil, cât și benefic pentru studenții din întreaga lume. Studenții cheltuiesc în fiecare an sute de dolari pe laptopuri și contracte de telefonie, în timp ce alternative mai ieftine sunt mai puțin solicitante din punct de vedere financiar și mai puțin dăunătoare pentru mediu.

Comanda acum LAPTOP SECOND HAND LA SUPER PRET!

A inceput Saptamana LAPTOPURILOR la IT-SH.ro!

Ce înseamnă asta pentru tine?
Reduceri pe Bune: Toate laptopurile second hand sunt acum mai accesibile ca niciodată. Vrem să te ajutăm să-ți iei laptopul dorit fără să-ți golești buzunarul.
Garanție Extinsă de 24 de Luni: La noi, încrederea se câștigă cu fapte, așa că îți oferim o garanție extinsă de 24 de luni pentru orice laptop. Vrem să ai liniște sufletească și să te bucuri la maxim de noul tău gadget.
Transport Gratuit Oriunde în România: Livrăm în toată țara, și nu percepem niciun cost suplimentar la comenzi de peste 500 RON. Te așteptăm să-ți facem o surpriză la ușa casei tale!
Geantă Cadou: Când cumperi un laptop în cadrul campaniei, primești și o geantă cadou. Ce zici de asta? E micul nostru dar pentru tine!
Comanda acum cu incredere! www.it-sh.ro

Potrivit unui studiu realizat de Shpock, britanicii care aleg să cumpere telefoane și accesorii second-hand economisesc 3.553 de tone de CO2, iar computerele și laptopurile second-hand salvează încă 22.840 de tone. Mai mult decât atât, achiziționarea de produse second-hand aduce economii semnificative, care se acumulează rapid. Într-o lume în care studenții se confruntă adesea cu dificultăți financiare și au foarte puțină putere în luarea deciziilor majore, ceva precum tehnologia second-hand poate avea un impact semnificativ asupra amprentei lor de carbon. Cu o serie de actualizări și lansări anuale, tentația de a cumpăra ultima actualizare este puternică, dar avem nevoie cu adevărat de aceste actualizări? Adesea, ele sunt mai scumpe și mai irositoare decât merită și aduc îmbunătățiri limitate față de versiunile lor anterioare. Prin actualizarea doar atunci când este necesar, putem limita deșeurile noastre, maximizăm economiile noastre și avem un impact durabil asupra amprentelor noastre de carbon, ceea ce contează cu adevărat, în timp ce profităm la maximum de produsele pe care le achiziționăm.

Laptopuri second hand, calculatoare second hand de la IT-SH.ro

Având în vedere toate acestea, merită să ne luăm în considerare comportamentele și motivele din spatele achizițiilor noastre. Deși studenții nu pot dicta în mod necesar situația lor de locuire, furnizorii de energie sau cerințele cursurilor, ei pot face multe schimbări mici care se adună rapid. Merită să luăm în considerare.

Și pentru că suntem deja la subiectul tehnologiei second-hand, nu uita să vizitezi IT-sh.ro, magazinul online de calculatoare și laptopuri second-hand. Aceștia nu numai că oferă o gamă variată de produse de înaltă calitate la prețuri accesibile, dar sunt și pasionați de protejarea mediului înconjurător. IT-sh.ro se implică profund în salvarea planetei și adoptă o atitudine ecologică. Cu oferte speciale la laptopuri second-hand, livrare gratuită oriunde în România pentru comenzile de peste 500 RON și o geantă pentru laptop cadou, sunt soluția perfectă pentru cei care doresc să își achiziționeze tehnologiea în mod responsabil. De asemenea, toate laptopurile și calculatoarele second-hand achiziționate de la IT-sh.ro beneficiază de o garanție de 24 de luni, astfel încât poți avea încredere în calitatea produselor lor. Astfel, poți contribui la protejarea mediului înconjurător și să economisești bani, totodată, alegând tehnologia second-hand de la IT-sh.ro.

Related Posts

Lasă un răspuns