La ProGaming, suntem dedicați să oferim gamerilor soluții de răcire de ultimă generație, și coolerele noastre ProGaming sunt exact acest lucru. Ele reprezintă combinația perfectă între inovație tehnică și design estetic, asigurând o performanță de răcire excepțională pentru sistemele de gaming. Aceste coolere sunt proiectate pentru a face față chiar și celor mai solicitante condiții de joc, menținând temperaturile în parametri optimi pentru a asigura funcționarea stabilă și eficientă a procesorului și a altor componente critice.

Afișez toate cele 5 rezultate

Set 4 Ventilatoare Carcasa 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, controller, telecomanda

130 lei

Cooler Procesor Pro Gaming 360W, 6 pipe, ARGB PWM, AURA SYNC.

90 lei

Cooler Procesor Pro Gaming Osiris 395W, 6 pipe

100 lei

Cooler Procesor Pro Gaming 230W, 4 pipe, ARGB, AURA PWM

80 lei

Cooler Procesor Pro Gaming Arctic V2, Water Cooler

325 lei

Incorporând tehnologii avansate de disipare a căldurii, Coolerele ProGaming maximizează transferul termic prin utilizarea de materiale de înaltă calitate și prin designul inovator al aripioarelor și heat-pipes-urilor. Sunt compatibile cu o gamă largă de socket-uri de procesor, asigurând o instalare ușoară și o potrivire perfectă pentru majoritatea configuratiilor de gaming.

În plus, sunetul redus al ventilatorului este un alt aspect cheie, permițându-ți să te concentrezi pe joc fără a fi distras de zgomotele sistemului. Cu un echilibru impresionant între performanță silențioasă și eficiență de răcire, coolerele ProGaming sunt alegerea ideală pentru gamerii care caută să-și mențină sistemul rece și său jocurile neîntrerupte. Toate aceste caracteristici fac din Coolerele ProGaming un element esențial în arsenalul oricărui entuziast al jocurilor pe calculator, garantând o experiență de gaming la nivelul următor.