La IT-SH.ro, îți punem la dispoziție o gamă diversificată de copiatoare second-hand, fie că ai nevoie de un model color sau alb-negru. Oferim o selecție largă de copiatoare second-hand ieftine, ideale pentru toate bugetele și nevoile. Suntem specializați în vânzări de copiatoare second-hand și ne angajăm să oferim produse de calitate, testate și funcționale. Fie că ești în căutarea unui copiator color second-hand pentru a adăuga un strop de culoare documentelor tale, sau ai nevoie de un copiator alb-negru second-hand pentru eficiență și economie, ai ajuns în locul potrivit. Descoperă oferta noastră de copiatoare second-hand ieftine și alege modelul care se potrivește cel mai bine cerințelor tale!

Afișez toate cele 6 rezultate

Copiator second hand HP Laserjet CM6040 MFP color

2.499 lei

Copiator second hand HP Laserjet 4730MFP, color

1.099 lei

Multifunctionala second hand A3 Monocrom HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725

3.500 lei

Copiator second hand A3 HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M880 

4.299 lei

Copiator second hand monocrom A3 HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830z

5.500 lei

Copiator second hand A3 HP Color LaserJet Enterprise flow M880z cu finisher

5.899 lei

Întrebări frecvente despre copiatoarele second hand de la It-Sh.ro

1. Ce garanție oferă IT-SH.ro pentru copiatoarele second hand?

IT-SH.ro oferă o garanție pentru toate copiatoarele second hand, asigurându-se că fiecare unitate este verificată și funcționează conform așteptărilor. Durata garanției poate varia în funcție de modelul specific al copiatorului, așa că este recomandat să verificați detaliile garanției la momentul achiziției.

2. Cum pot verifica starea unui copiator second hand înainte de a-l cumpăra de la IT-SH.ro?

Echipa IT-SH.ro încurajează clienții să pună întrebări despre istoricul și starea copiatorului, oferind rapoarte de testare și demonstrații de funcționare la cerere. Aceasta asigură transparența și satisfacția cumpărătorului înainte de finalizarea achiziției.

3. Sunt copiatoarele second hand de la IT-SH.ro compatibile cu consumabilele actuale?

Da, IT-SH.ro asigură că toate copiatoarele second hand sunt compatibile cu consumabilele disponibile pe piață. De asemenea, pot oferi recomandări pentru consumabilele care oferă cea mai bună valoare și performanță pentru modelul specific al copiatorului dumneavoastră.

4. Pot să returnez un copiator second hand dacă nu îndeplinește așteptările?

IT-SH.ro are o politică de returnare care permite clienților să returneze copiatoarele second hand într-o perioadă specificată dacă acestea nu îndeplinesc așteptările, oferind astfel o extra siguranță și încredere în achiziția dumneavoastră.

5. Ce tipuri de copiatoare second hand pot găsi la IT-SH.ro?

IT-SH.ro oferă o gamă largă de copiatoare second hand, de la modele de bază, ideale pentru birouri mici și medii, până la sisteme avansate de copiere pentru cerințe de imprimare de volum înalt. Aceasta înseamnă că puteți găsi echipamentul perfect adaptat nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră.

6. Cum mă asigur că cumpăr un copiator second hand care să dureze?

Cumpărând de la IT-SH.ro, beneficiați de expertiza și suportul echipei lor, care vă poate ghida în alegerea unui copiator second hand care nu doar că îndeplinește nevoile actuale, dar este și construit să dureze. Verificarea istoricului de service, a stării generale și a garanției oferite sunt pași esențiali în acest proces.

7. IT-SH.ro oferă suport tehnic pentru copiatoarele second hand?

Da, IT-SH.ro oferă suport tehnic pentru toate copiatoarele second hand vândute, asigurându-se că clienții pot beneficia de ajutorul necesar pentru configurare, întreținere și orice probleme tehnice care pot apărea.