Lumea jocurilor (gaming)

Calculator Gaming Performant – i7-6700, 16GB DDR4, 512GB SSD + 1TB HDD, NVIDIA GTX 1070 8GB, Windows 10 Home Refurbished

Calculator gaming second hand

Dacă ești în căutarea unei mașini de gaming care să-ți ofere atât performanță în jocuri, cât și flexibilitate pentru alte activități solicitante, avem pentru tine o opțiune de nerefuzat: calculatorul de gaming cu 16 core i7-6700, echipat cu 16GB DDR4, 512GB SSD + 1TB HDD și placa video NVIDIA GTX 1070 cu 8GB.

Acest calculator oferă o performanță remarcabilă datorită procesorului său Intel Core i7-6700 cu 4 nuclee și cu o frecvență de 3.40GHz, care poate ajunge până la 4.00GHz, având o memorie cache de 8MB. Procesorul, împreună cu memoria RAM de 16GB DDR4, asigură că vei putea rula cele mai noi jocuri și cele mai solicitante programe fără niciun impediment.

Pe partea de stocare, calculatorul vine cu un SSD de 512GB pentru un timp de încărcare rapid, precum și cu un HDD de 1TB pentru stocarea suplimentară a jocurilor și a altor fișiere. Acest lucru îți oferă mult spațiu pentru a stoca toate jocurile, documentele și aplicațiile tale preferate.

Placa video dedicată NVIDIA GTX 1070 cu 8GB GDDR5 îți permite să joci cele mai recente jocuri la setările maxime și la rate înalte de cadre pe secundă. Aceasta oferă o performanță deosebită în jocuri, precum și o capacitate excelentă de redare a graficii.

În ceea ce privește conectivitatea, calculatorul vine cu o gamă largă de porturi, incluzând 2 porturi USB 2.0, 4 porturi USB 3.0, un port VGA, un port serial și un port HDMI, ceea ce îți oferă numeroase opțiuni pentru conectarea dispozitivelor externe. În plus, sistemul de operare Windows 10 Home Refurbished este deja instalat, ceea ce înseamnă că poți începe să joci imediat ce îți ajunge calculatorul.

Calculatorul vine și cu o carcasa Redragon Diamond Storm de tip tower, care nu doar că arată foarte bine, dar oferă și o bună ventilație pentru a menține componentele răcite în timpul sesiunilor lungi de joc.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui calculator de gaming de înaltă performanță, care să fie capabil să ruleze cele mai recente jocuri la setările maxime, acesta este calculatorul pentru tine. Este disponibil acum pe it-sh.ro la un preț redus de 2,520 lei. Ia-ți astăzi exemplarul și fii gata pentru o experiență de gaming ca nicio alta!

Cumpara produsul aici.

Related Posts

Lasă un răspuns