Oferte Second hand

Oferta Laptop Second Hand: Calitate și Performanță la Prețuri Accesibile

Oferta laptop ieftin

Într-o eră tehnologică în care mobilitatea și eficiența sunt esențiale, laptopurile devin un accesoriu indispensabil atât în viața profesională, cât și în cea personală. Dar, alegerea unui laptop nou poate fi costisitoare. De aceea, soluția ideală pentru cei care caută o combinație între performanță și economie sunt laptopurile second hand.

Ce Înseamnă “Laptop Second Hand”?

Laptopurile second hand sunt computere portabile care au fost deja folosite, dar care, după o serie de teste și revizii, sunt pregătite pentru a fi revândute. Astfel, la IT-SH.ro, vă oferim o gamă variată de laptopuri second hand, testate riguros pentru a ne asigura că respectă standardele de calitate și performanță. Mai mult, oferim o garanție de 24 de luni pentru laptop și 3 luni pentru baterie, astfel încât să puteți cumpăra cu încredere.

Oferte Speciale de la IT-SH.ro:

  1. Ultrabook Refurbished Lenovo Thinkpad X260: Dotat cu un procesor Core I5-6300U, 8GB memorie RAM de tip DDR4, și un SSD de 128Gb, acest laptop vine cu sistemul de operare Windows 10 Home și chiar și o geantă. Prețul special este de 847 lei, redus de la 1,059 lei.
  2. Laptopuri Refurbished Lenovo Thinkpad X250: Cu un procesor Core I5-5300U, 8GB memorie RAM de tip DDR3 și un spațiu de stocare generos de 500GB, acest model este ideal pentru uz zilnic. Preț: 664 lei, redus de la 830 lei.
  3. HP EliteBook 8470p Second Hand: Acest model robust vine cu un procesor I5-3320M, 8GB memorie RAM de tip DDR3 și un SSD rapid de 256GB. Disponibil la prețul de 679 lei, redus de la 849 lei.
  4. Lenovo Thinkpad T430 Second Hand: Dotat cu un procesor I5-3320M, 8GB memorie RAM de tip DDR3 și un SSD de 128GB, acest laptop este disponibil la un preț special de 616 lei, redus de la 770 lei.

Branduri de Top la Prețuri Convenabile:

Oferta noastră cuprinde laptopuri de la branduri renumite precum HP, Dell, Lenovo, IBM, Acer, Sony, Fujitsu Siemens și multe altele. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui laptop P3, P4, dual core sau core 2 duo, IT-SH.ro vă oferă soluții adaptate nevoilor dvs., fie că aveți nevoie de eficiență în activități de business sau de putere în jocuri și aplicații complexe.

Laptopurile SH sunt alegerea perfecta pentru orice buget

Laptopurile second hand reprezintă o opțiune viabilă pentru cei care doresc să beneficieze de tehnologie de calitate, la prețuri mult mai accesibile decât cele ale produselor noi.

Cu garanția și testarea riguroasă oferite de IT-SH.ro, puteți fi siguri că achiziția dvs. va fi una de durată și că veți avea parte de o experiență optimă în utilizare. Explorați gama noastră variată și descoperiți oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dvs.!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *