Oferte Second hand

Care calculatoare second hand sunt mai bune?

Calculatoare si echipamente IT second hand

Când vine vorba de achiziționarea unui calculator sau laptop second hand, multe persoane sunt reticente datorită temerilor legate de calitate și durabilitate. Cu toate acestea, dacă știi ce să cauți și unde să cumperi, poți face o afacere excelentă.

Ce ar trebui să știe cumpărătorii atunci când aleg un calculator second hand?

 1. Proveniența echipamentului: Este vital să știi de unde provine calculatorul. Acesta ar trebui să fie din stocuri nevândute sau refurbished de la companii mari. Astfel, poți fi sigur că nu a fost folosit în mod excesiv.
 2. Verifică brandurile: Brandurile de renume precum HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba și altele sunt adesea sinonime cu durabilitate și calitate. Optează pentru aceste mărci recunoscute.
 3. Garantia: Asigură-te că produsul pe care dorești să-l achiziționezi vine cu garanție. Durata garanției poate fi un indicativ al calității produsului. Cu cât este mai lungă garanția, cu atât este mai bine.
 4. Starea generală și curățenia: Echipamentele ar trebui să fie curățate și testate înainte de livrare. Acest lucru garantează că sunt într-o stare bună de funcționare.

De ce IT-SH.ro este alegerea corectă pentru calculatoare second hand?

 • Proveniența certă: Produsele de la IT-SH.ro sunt importate direct din țări precum Franța, Anglia, Germania și Olanda, provenind de la companii mari, asigurând calitatea și fiabilitatea lor.
 • Diversitate: Pe site, găsești o varietate de branduri de top din industria IT, oferindu-ți flexibilitate în alegere.
 • Garanție extinsă: IT-SH.ro oferă o garanție impresionantă pentru produsele sale, de la 6 luni până la 24 luni, în funcție de produs. Acest lucru îți oferă siguranța că investiția ta este protejată.
 • Produse Refurbished: Acestea sunt de obicei recondiționate la standarde aproape noi, având avantajul de a fi mai accesibile ca preț.

Experienta de cumparaturi simpla si la obiect

Achiziționarea unui calculator sau laptop second hand nu mai trebuie să fie o experiență stresantă. Cu informația corectă și alegând furnizori de încredere precum IT-SH.ro, poți obține un echipament de calitate, la un preț avantajos și cu o garanție solidă. Investește inteligent și beneficiază de tehnologie de top fără să spargi banca.

Pașii de urmat pentru cumpărătorii de echipamente IT second hand

Dacă ești hotărât să achiziționezi un echipament IT second hand, urmărește acești pași pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere:

 1. Stabilește-ți nevoile și bugetul: Înainte de a începe căutarea, stabilește clar ce îți dorești de la calculatorul sau laptopul tău. Ai nevoie de un echipament pentru jocuri, editare grafică, navigare pe internet sau muncă de birou?
 2. Cercetare: Informează-te despre specificațiile tehnice ideale pentru nevoile tale. Dacă nu ești foarte tehnic, cer ajutorul unui prieten sau consultă ghiduri online.
 3. Alege un furnizor de încredere: Ca și în cazul IT-SH.ro, alege un furnizor care oferă produse cu garanție și care are recenzii pozitive de la clienții anteriori.
 4. Examinarea fizică: Dacă ai posibilitatea, examinează echipamentul în persoană. Verifică starea exterioară, butoanele, conexiunile și, în cazul laptopurilor, tastatura și trackpad-ul.
 5. Verifică performanța: Asigură-te că sistemul de operare rulează fluent, verifică dacă toate porturile funcționează corect și testează sunetul și afișajul.
 6. Întrebări despre istoric: Învață cât mai multe despre istoricul echipamentului. A fost folosit intensiv? A avut probleme tehnice în trecut? Aceste informații te pot ajuta să anticipezi potențialele probleme.
 7. Verifică politica de returnare: Chiar dacă echipamentul pare în ordine, este întotdeauna bine să știi că ai opțiunea de a-l returna dacă descoperi defecte ulterior.
 8. Actualizări: După cumpărare, poate fi bine să actualizezi software-ul sau chiar să instalezi un sistem de operare curat pentru a te asigura că echipamentul funcționează la capacitate maximă.
 9. Îngrijire și mentenanță: Deși ai cumpărat second hand, asta nu înseamnă că nu ar trebui să ai grijă de echipament. Curăță-l regulat și asigură-te că este protejat de viruși și malware.
 10. Garanție: Nu uita să păstrezi toate documentele referitoare la garanție. Chiar dacă sperăm să nu fie nevoie de ea, este bine să o ai la îndemână în cazul în care apar probleme.

Investind timp și efort în procesul de selecție și urmând acești pași, vei putea face o achiziție informată și vei fi mulțumit de decizia ta. Echipamentele IT second hand pot oferi un raport excelent calitate-preț, atâta timp cât știi ce să cauți și unde să cumperi.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *