Calculatoare second hand, Oferte Second hand

Reduceri de Black Friday la IT-SH.ro la calculatoare, monitoare si imprimante second hand!

Black Friday incepe pe 9 noiembrie la IT-SH.ro! Pregateste-te sa comanzi produse it second hand la cele mai bune preturi!

Calculatoare Second Hand

Monitoare Second Hand

Laptopuri Second Hand

Imprimante Second Hand

Reduceri Black Friday la laptopuri, calculatoare, imprimante – nu rata aceasta ocazie!

Cu ocazia apropiată a Black Friday, IT-SH.ro, un jucător esențial în peisajul calculatoarelor second-hand din România, pregătește o ofertă tentantă de reduceri. Clienții vor putea achiziționa produse la prețuri reduse cu până la 75%, în cadrul campaniei de Black Friday care începe pe data de 09 noiembrie 2023!

Această ediție specială de reduceri va include laptopuri, monitoare și calculatoare second-hand, precum Monitoarele LE 1901 W, Laptopul HP 820 G3, Calculatorul Dell 390 Desktop, Calculatorul Gaming BF 1, și Calculatorul Fujitsu P556 Tower, toate la prețuri substanțial reduse. De asemenea, magazinul online va oferi reduceri pentru alte categorii de produse, cum ar fi imprimantele, calculatoarele desktop și laptopurile, monitoroarele, și multe altele. Astfel, clienții vor putea beneficia de aceste reduceri speciale pentru a-și achiziționa echipamente IT la prețuri accesibile.

“Anul trecut, în 2022, am ales să nu acordăm o atenție deosebită evenimentului Black Friday, deoarece produsele noastre sunt oferite deja la prețuri foarte avantajoase pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, suntem conștienți de interesul tot mai crescut al clienților pentru această perioadă de oferte, astfel că am pregătit o serie de reduceri substanțiale de Black Friday la diverse categorii de produse din portofoliul magazinului”, a declarat Andrei Iacob, Manager Operational IT-SH.ro.

BF IT SH 2023Blog Banner for Tumblr 3000x1055 1

În plus, în timpul campaniei de Black Friday, IT-SH.ro va lansa propriul brand PRO GAMING, o oportunitate excelentă pentru clienți de a cumpăra produse de gaming la prețuri avantajoase. Brandul IT-SH.ro se bucură de o reputație solidă în industria IT datorită angajamentului său față de sustenabilitate și economia circulară. Cu o cifră de afaceri impresionantă în 2022, IT-SH.ro continuă să fie o opțiune preferată pentru clienți datorită produselor de calitate oferite la prețuri competitive.

În cadrul campaniei de Black Friday de anul acesta, IT-SH își propune să ofere reduceri considerabile pentru produsele din portofoliul său diversificat. Acestea includ laptopuri, calculatoare de gaming, monitoare de înaltă performanță și imprimante de calitate, toate la prețuri atractive ce vor aduce bucurie tuturor pasionaților de tehnologie.

Magazinul IT-SH se remarcă în industria de profil prin angajamentul său față de produsele de calitate, astfel că această oportunitate de a achiziționa echipamente IT la prețuri reduse este un moment ideal pentru toți cei interesați să beneficieze de produse fiabile și accesibile.

Pentru a profita de aceste reduceri, vizitați site-ul oficial IT-SH și bucurați-vă de cele mai bune oferte ale sezonului. În plus, echipa IT-SH este mereu pregătită să ofere asistență și consultanță de specialitate, pentru ca fiecare client să aleagă produsul perfect potrivit nevoilor sale.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *