Calculatoare second hand

Laptop Second Hand cu Windows

Laptop Second Hand cu Windows poate fi achizitionat simplu, cu doar cateva click-uri din oferta IT-SH.ro! Pe toate laptopurile si calculatoarele din oferta noastra putem instala licenta Windows, contra cost. Windows este cel mai răspândit sistem de operare pentru PC-uri, ceea ce înseamnă că vei avea acces la o gamă largă de software și aplicații compatibile. Fara licenta Windows instalata, practic nu poti opera nimic pe calculatorul sau laptopul achizitionat.

Interfața intuitivă a Windows face ca acest sistem de operare să fie prietenos pentru utilizatori de toate nivelele de experiență. Este familiar pentru majoritatea oamenilor și oferă o experiență consistentă. Microsoft oferă actualizări regulate de securitate și funcționalitate pentru utilizatorii de Windows. Alegând un laptop cu Windows, vei beneficia de suport continuu și de ultimele îmbunătățiri. Jocuri și multimedia: Dacă ești interesat de gaming sau de utilizarea laptopului pentru multimedia, Windows oferă o platformă bogată pentru aceste activități.

Laptop Second Hand cu Windows, de la IT-SH.ro!

Acum ne aflam in plina campanie Saptamana Laptopurilor, care se desfasoara in perioada 29/01-02/02/2024. Aceasta campanie iti ofera cele mai bune laptopuri cu livrare oriunde in Romania, la pret discountat, geanta laptop CADOU si garantie de 24 de luni inclusa! Pe bune, e cea mai tare oferta si, in plus, poti solicita si instalarea unei licente Windows echipei noastre, telefonic la: 0721.230.806, 0736.344.203
Email: comenzi@it-sh.ro
Luni-Vineri: 09:0a0 – 17.30

Comanda acum LAPTOP SECOND HAND LA SUPER PRET!

Instalarea unei licente Home (licenta si serviciul) este disponibila la un cost de 100 RON sau instalarea unei licente PRO (licenta si serviciul) este disponibila la un cost de 200 RON.

Care este diferenta intre Windows Home si Windows PRO?

Diferența principală între licența Windows Home și licența Windows Pro constă în funcționalitățile și caracteristicile pe care le oferă fiecare versiune. Iată câteva diferențe cheie:

 1. Funcționalități de Securitate și Management:
  • Windows Home: Include funcții de securitate de bază precum Windows Defender, dar nu oferă funcționalitățile avansate de securitate și management disponibile în versiunea Pro.
  • Windows Pro: Beneficiază de funcții suplimentare precum BitLocker (pentru criptarea unităților de stocare) și Windows Defender Advanced Threat Protection (o soluție avansată de securitate).
 2. Conectivitate la Domeniu:
  • Windows Home: Nu suportă conectarea la un domeniu. Aceasta înseamnă că nu poți utiliza caracteristicile de administrare la nivel de domeniu.
  • Windows Pro: Permite conectarea la un domeniu, ceea ce este util în mediile de birou sau în rețele mai complexe.
 3. Virtualizare și Masini Virtuale:
  • Windows Home: Suportă funcționalitățile de bază de virtualizare, dar nu include Hyper-V pentru a crea și gestiona mașini virtuale.
  • Windows Pro: Include Hyper-V, permițând utilizatorilor să creeze și să ruleze mașini virtuale pe dispozitivul lor.
 4. Remote Desktop:
  • Windows Home: Permite conexiuni de la distanță către acest dispozitiv, dar nu poate fi folosit pentru a accesa alte dispozitive folosind Remote Desktop.
  • Windows Pro: Oferă funcționalitatea Remote Desktop, permițând accesul la dispozitivul tău de la distanță și, de asemenea, accesul la alte dispozitive folosind Remote Desktop.
 5. Actualizări de Sistem de Operare:
  • Windows Home: Poți alege să amâni actualizările timp de până la 35 de zile.
  • Windows Pro: Poți amâna actualizările timp de până la 365 de zile și ai opțiuni suplimentare de control al actualizărilor.

Cumpara si haine second hand pentru a salva planeta!

În esență, Windows Pro este destinat utilizatorilor avansați sau celor care lucrează în mediul de afaceri, având nevoie de funcționalități și caracteristici suplimentare pentru securitate, administrare și virtualizare. Pentru utilizatorii casnici obișnuiți, Windows Home oferă funcționalități suficiente pentru majoritatea nevoilor.

Instalarea unei licențe Windows poate fi o procedură simplă, dar dacă nu te simți confortabil cu acest proces, solicită furnizorului să o facă pentru tine. Astfel, te asiguri că sistemul de operare este instalat corect și legal. În plus, un furnizor de încredere va oferi adesea asistență și suport pentru orice întrebări sau probleme legate de licența Windows.

Revenind la oferta noastra la laptopuri second hand, noua chiar ni se pare de nerefuzat!

Stiai ca… În fiecare an, milioane de tone de deșeuri electronice sunt produse, iar o parte semnificativă a acestor deșeuri ajunge în incineratoare sau gropi de gunoi, eliberând toxine periculoase în aer și apă. Achiziționarea laptopurilor utilizate contribuie la reducerea amprentei tale de carbon, ținându-le departe de gropile de gunoi.

Echipa IT-SH.ro, iubitori ai naturii si super eroi #ecofriendly 🙂

Cine ar putea avea nevoie de un laptop second hand:

 1. Studenți:
  • Studenții pot beneficia de un laptop second hand pentru a gestiona sarcini academice, proiecte și activități de cercetare.
 2. Profesioniști Independenți:
  • Freelancerii sau profesioniștii independenți pot opta pentru un laptop second hand pentru a avea acces la un dispozitiv de lucru fără a investi sume mari în echipament.
 3. Persoane cu Buget Limitat:
  • Cei cu bugete limitate pot găsi opțiuni mai accesibile în piața de laptopuri second hand, comparativ cu achiziționarea unui laptop nou.
 4. Cei Interesați de Configurații Mai Avansate:
  • Prin alegerea unui laptop second hand, poți obține o configurație mai avansată sau performanțe superioare la un preț mai accesibil.
Ce înseamnă asta pentru tine?
Reduceri pe Bune: Toate laptopurile second hand sunt acum mai accesibile ca niciodată. Vrem să te ajutăm să-ți iei laptopul dorit fără să-ți golești buzunarul.
Garanție Extinsă de 24 de Luni: La noi, încrederea se câștigă cu fapte, așa că îți oferim o garanție extinsă de 24 de luni pentru orice laptop. Vrem să ai liniște sufletească și să te bucuri la maxim de noul tău gadget.
Transport Gratuit Oriunde în România: Livrăm în toată țara, și nu percepem niciun cost suplimentar la comenzi de peste 500 RON. Te așteptăm să-ți facem o surpriză la ușa casei tale!
Geantă Cadou: Când cumperi un laptop în cadrul campaniei, primești și o geantă cadou. Ce zici de asta? E micul nostru dar pentru tine!

Iti plac ideile, campaniile si brand-ul IT-SH.ro? Genial! Si noua ne place mult cand protejam impreuna natura si refolosim impreuna, la cel mai bun pret, echipamente IT second hand. Cu specialistii IT-SH.ro ai garantia produselor verificate, de calitate si livrare direct la usa ta. Deci nu trebuie sa iti faci griji! Ai garantie 24 de luni si iata, acum stii ca poti solicita si serviciul de instalare licenta windows. Suntem atat de bucurosi si recunoscatori pentru fiecare client in parte! Multumim ca ai ales IT-SH.ro pentru a cumpara laptopuri second hand pentru tine sau pentru cineva drag, precum cadou!

Da share acestui articol si continua sa ne sustii initiativa verde! #itsh #gogreen #planetearth #ecofriendly #sustainability #climatechange #sustainable #recycle #eco #ecofriendly #savetheplanet #zerowaste #recycleit

Related Posts

Lasă un răspuns